Massage praktijk in Gouda

Welkom bij Praktijk Nikhita, een betaalbare massage praktijk in Gouda

Even voorstellen

Mijn naam is Monique, moeder van twee prachtige kinderen. Al sinds mijn kinderjaren ben ik mij bewust dat ik hoogsensitief ben en andere mensen kan ‘aanvoelen’. Een aantal jaar geleden wilde ik meer leren over mezelf en wat ik met dit aanvoelen kan betekenen voor andere mensen. Ik ben daarom een 3-jarige opleiding gaan volgen bij Mens & Intuïtie in Amersfoort, en heb mijn healer en reader certificaten behaald. Omdat ik niet alleen op energiebasis wil werken maar ook op lichamelijk niveau heb ik diverse massagecursussen gevolgd, met als resultaat: Praktijk Nikhita.

Wat biedt Praktijk Nikhita u?

Praktijk Nikhita biedt diverse massagevormen, healing, workshops en groepsuitjes aan. Ook kinderen zijn van harte welkom bij Praktijk Nikhita, voor babymassage of een andere vorm. Iedereen is welkom.

Om de sfeer zo ontspannen mogelijk te houden worden de behandelingen en workshops in mijn eigen woonomgeving gegeven.

Ik hoop u spoedig te mogen begroeten.