Edelsteen massage

Waarom een edelsteen massage?

Een massage bevordert de balans in het lichaam, het stimuleert de gezondheid en het kan de geest in evenwicht brengen. Tevens wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Door te masseren met edelstenen maak je gebruik van de helende kracht van de stenen. Edelstenen heffen spanningen en blokkades op waardoor u een gevoel van diepe ontspanning en rust kunt ervaren.

Tijdens de massage worden zowel warme als koude stenen gebruikt, massage staven en platte stenen. In overleg kunnen we beslissen om de massage af te sluiten met het op het lichaam leggen van stenen. Op deze wijze werkt de kracht van de stenen diep in het lichaam.

Een massagebehandeling van het gehele lichaam duurt ca. 1.5 uur, dit is inclusief een kort intakegesprek waarin we bespreken wat de klachten zijn en welke behandeling hierop wordt afgestemd.

De massage wordt op het blote lichaam gegeven, u houdt alleen de slip/boxer aan. Het is belangrijk om na de massage veel water te drinken om zo de losgekomen afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Klik hier voor de actuele prijzen