Zoals je hebt kunnen lezen op de homepagina is meditatie een prachtig hulpmiddel om geest en lichaam rustig te maken en je vrij van stress te maken.

Ieder mens maakt in zijn of haar leven grote of kleine trauma’s mee die worden opgeslagen in ons energetisch lichaam. Heel lang kunnen we de pijn en het verdriet wegdrukken, maar op een gegeven moment lukt dat niet meer en kunnen we last krijgen van slapeloosheid, spanning, stressgevoel, depressieve gevoelens of hebben we het gevoel steeds dezelfde fouten te maken in ons leven.

Dat is het moment om via meditatie op zoek te gaan naar die weggestopte trauma’s en met ze af te rekenen, om zo bevrijd te kunnen worden en weer gelukkiger ons leven te leven.

Tijdens de geleide meditatie gaan we samen op zoek naar de (weggestopte) trauma’s, naar de antwoorden op jouw vragen en gaan we een manier zoeken die bij jou past om afscheid te nemen van deze trauma’s.

Deze vorm van meditatie kan emotionele reacties teweegbrengen, omdat we langzaam door de verschillende emotionele lagen heen gaan. Meestal zijn meerdere sessies nodig om tot de kern van het ‘probleem’ te komen.

Gun jij jezelf om de last van je schouders te gooien en meer ontspannen in het leven te staan, beter in staat de juiste keuze te maken? Maak dan snel een afspraak voor een geleide meditatie, een cadeautje aan jezelf!!

 

Klik hier voor actuele prijzen