Massage praktijk in Gouda

Welkom bij Praktijk Nikhita, een betaalbare massage praktijk in Gouda

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Monique, moeder van twee prachtige kinderen. Al sinds mijn kinderjaren ben ik mij bewust dat ik hoogsensitief ben en andere mensen kan ‘aanvoelen’. Een aantal jaar geleden wilde ik meer leren over mezelf en wat ik met dit aanvoelen kan betekenen voor andere mensen. Ik ben daarom een 3-jarige opleiding gaan volgen bij Mens & Intuïtie in Amersfoort, en heb mijn healer en reader certificaten behaald. Omdat ik niet alleen op energiebasis wil werken maar ook op lichamelijk niveau heb ik diverse massagecursussen gevolgd, met als resultaat: Praktijk Nikhita.

 

 

Wat biedt Praktijk Nikhita u?

Nikhita biedt healing, reading, diverse massage- en meditatie vormen aan.

Onder het kopje behandelingen leest u uitgebreid wat elke behandeling inhoudt.

Ook kunt u bij Nikhita workshops volgen, alleen of met meerdere mensen.

Om de sfeer zo ontspannen mogelijk te houden worden de behandelingen en workshops in mijn eigen woonomgeving gehouden. Echter is het ook mogelijk om, in bepaalde situaties zoals bedlegerig zijn of slecht ter been, bepaalde behandelingen bij u thuis te doen. Dit kan voor een healing, reading of meditatie. Er worden dan wel extra vervoerskosten gerekend van € 0,20 per kilometer. Maximale afstand vanaf Gouda is 30 km.

 

Tarieven

Vaak wordt mij gevraagd waarom mijn tarieven zo laag zijn, ik reken voor alle massagevormen maar €25 per uur. De reden is heel simpel, een massage ontvangen is zo mooi dat het voor iedereen bereikbaar mag zijn, dat het voor een ieder laag drempelig is ook voor mensen met een kleinere beurs.

Vandaar dat bij Praktijk Nikhita de prijzen niet hoog zijn.

 

Ik hoop u spoedig te mogen begroeten.