Candles by Nikhita (oud)

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij Praktijk Nikhita handgemaakte kaarsen te bestellen. Momenteel hebben wij kaarsen in het thema Boeddha, geurkaarsen gericht op uw sterrenbeeld en edelsteen kaarsen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende artikelen. Deze lijst zal steeds aangevuld worden, dus houd de website in de gaten.

Heeft u interesse in een artikel, stuur dan een mail naar info@nikhita.nl en wij zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling ontvangt.

Thema kaarsen: Boeddha

Sterrenbeeld geurkaarsen inhoud 170 gram

De kleur van de blikjes die u ontvangt, kan afwijken van de foto.

Geurkaarsen inhoud 125gram

Dit assortiment wordt aangevuld. De kleur van de blikjes kan afwijken van de foto.

Edelsteen kaarsen

Al duizenden jaren gelooft men dat edelstenen helende eigenschappen hebben. Alles is energie en heeft een eigen trillingsfrequentie, zo ook edelstenen. Elke edelsteen heeft zijn eigen frequentie, eigen trilling en daardoor heeft elke edelsteen zijn eigen werking. Edelstenen werken op energetisch niveau waardoor de werking niet tastbaar, maar wel voelbaar is.

Amathist

Amethist is samen één van de bekendste stenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Amethist kan helpen bij het verwerken van verdriet, boosheid, trauma’s en negatieve gedachtes. Het mineraal heeft een positieve werking op de bloedsomloop, de bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, het hart en de vaten. Amethist werkt heilzaam bij hoofdpijn, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, stress en nervositeit. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, de intuïtie en een gevoel van compassie. Amethist wordt in de edelstenentherapie gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.

Roze kwarts

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Rozenkwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst-longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en Parkinsons. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma’s door zijn kalmerende werking.

Bestellen

Heeft u interesse in een artikel, stuur dan een mail naar info@nikhita.nl en wij zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling ontvangt.

Voor alle prijzen geldt: exclusief verzendkosten à €4,50 tot een pakket van 10kg, verzonden via DHL.

Afhalen alleen na afspraak op Rijnlust 32 te Gouda